CCTV: O le maketi o felauaiga ua le toe faigata ona maua se atigipusa, "laʻititi laʻititi" ua avea ma faʻafitauli autu o loʻo feagai ma pisinisi faʻatau atu.

O maketi va'a ua le toe "faigata ona maua se atigipusa"

E tusa ai ma le matou kamupani o loʻo taʻua tala CCTV: i le fonotaga a le au tusitala i le aso 29 o Aokuso, na fai mai ai le failauga o le CCPIT e tusa ai ma le ata o atinaʻe, ua faʻaititia le tau o uta o nisi o auala lauiloa, ma ua le toe "faigata" le maketi o felauaiga. e su'e se atigipusa".

uta i le sami-1

O se suʻesuʻega talu ai nei o le sili atu ma le 500 atinaʻe na faʻatautaia e le Fono a Saina mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo (CCPIT) o loʻo faʻaalia ai o faʻafitauli autu o loʻo feagai ma atinaʻe o le telegese o faʻatauga, tau maualuga ma nai faʻatonuga.

O le 56% o pisinisi na fai mai o tau o meafaitino ma tau fa'atauga e maualuga.Mo se fa'ata'ita'iga, o lo'o i ai pea laina fela'uaiga i se tulaga feololo - e o'o i le maualuga o le taimi umi e ui lava ina fa'aitiitia mo se taimi pu'upu'u.

uta i le sami-2

62.5% pisinisi fai mai o poloaiga e le mautu, faatasi ai ma le tele o poloaiga pupuu ma le itiiti ifo o poloaiga uumi.O mana'oga o atina'e e fa'atatau i le fa'atumauina o le mautu ma le sologa lelei o felauaiga fa'ava-o-malo ma totonu o le atunu'u, fa'atinoina o fesoasoani ma faiga fa'avae fesoasoani, ma fa'afaigofie fefa'asoaa'iga o tagata faigaluega i tuaoi.O nisi o pisinisi o loʻo tulimatai atu i le toe faʻaauau o faʻaaliga i totonu o le atunuʻu ma le tatalaina o faʻaaliga i fafo e maua ai le tele o oka.

Sun Xiao, failauga mo le Fono a Saina mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faavaomalo (CCPIT) : Na matou matauina foi ni mea lelei i la matou suʻesuʻega.I le tolu masina talu ai, faatasi ai ma le faʻamaʻi i lalo o le pulea lelei i Saina ma le faʻatinoina o faiga faʻavae "faʻapipiʻi" e faʻamautu ai le tamaoaiga faʻavavevave, faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo ua mautu ma siitia, ma faʻamoemoeina pisinisi ma le mautinoa o loʻo faasolosolo malie ona faʻaleleia.

Talu ai nei, na faia ai foi e le CCPIT se faasologa o faiga e faamautu ai fefaatauaiga i fafo.Lagolago pisinisi e o atu i faʻaaliga i fafo i auala e pei o le "auai e fai ma sui o faʻaaliga", ma fesoasoani i pisinisi e "faʻamaonia poloaiga ma faʻateleina poloaiga".Matou te tu'uina atu auaunaga fa'aletulafono fa'atauva'a fa'ava-o-malo e fesoasoani i atina'e e puipuia tulaga lamatia ma fa'amautu le maketi.

Sun Xiao, fofoga fetalai mo le China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT): I le fitu masina muamua o lenei tausaga, 906 COVID-19 force majeure tusipasi na tuʻuina atu i le 426 atinaʻe, taʻitaʻia pisinisi e faʻaititia pe faʻaleaogaina a latou noataga mo le soliga. o konekarate e tusa ai ma le tulafono, e aofia ai le aofaʻi atoa o le 3.653 piliona US tala, fesoasoani lelei i atinaʻe e faʻamautu tagata faʻatau ma tausia poloaiga.

O le le lava o poloaiga o le faigata tele lea mo pisinisi

E tusa ai ma faʻaiʻuga o se suʻesuʻega na faia e le China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT), o le tele o atinaʻe e talitonu o loʻo latou feagai ma ni faʻatonuga laiti.

O le faʻailoga a le pule o le faʻatauga a Saina (PMI) na siʻitia le 0.4 pasene mai le masina talu ai i le 49.4 pasene ia Aukuso, o le tala lea a le National Bureau of Statistics (NBS) i le Aso Lulu, ae o loʻo i lalo lava o le laina e vavaeeseina ai le faʻalauteleina mai le faʻaitiitia.

O le PMI gaosiga mo Aukuso na fetaui ma faʻamoemoega maketi ma luga atu o le 50%, e atagia ai le faʻalauteleina o le tamaoaiga;O le maualuga i lalo ole 50 pasene e atagia mai ai le pa'u i gaioiga tau tamaoaiga.

Xu Tianchen, o se Economist Intelligence Unit suʻesuʻe, fai mai e ese mai i mea tau tau, o le gaosiga o le PMI na faʻaauau pea ona faʻafefe i lalo o le laina i le va o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia ia Aukuso mo mafuaaga e lua.Muamua, o le fausiaina ma le faʻatau atu o fanua faʻatau o loʻo i se tulaga vaivai, toso i lalo pisinisi talafeagai i luga ma lalo;Lona lua, o le faʻasalalauina o le siama mai nofoaga turisi i nisi o faʻalapotopotoga faʻapisinisi ia Aukuso na fesoasoani foi i le aʻafiaga i gaioiga gaosiga.

"I le aotelega, i le feagai ai ma le faʻamaʻi, maualuga le vevela ma isi mea leaga, o itulagi uma ma matagaluega na faʻatinoina ma le faʻamaoni faaiuga ma faʻatonuga a le Komiti Tutotonu a le Pati ma le Fono a le Setete, ma na tali atu ma le malosi pisinisi, ma faʻaauau pea le tamaoaiga o Saina. faatumauina le malosi o le toe faʻaleleia ma le atinaʻe."National Bureau of Statistics auaunaga alamanuia su'esu'ega nofoaga autu statistician Zhao Qinghe faailoa mai.

uta i le sami-3

I le masina o Aukuso, o le faʻasologa o le gaosiga na tu i le 49.8%, e leʻi suia mai le masina talu ai, ae o le faʻasologa o poloaiga fou na tu i le 49.2%, i luga ole 0.7 pasene mai le masina talu ai.O fa'asinomaga uma e lua na tumau pea i le teritori fa'aitiitia, e fa'ailoa mai ai o le toe fa'aleleia o gaosiga o gaosiga e mana'omia pea ona fa'amalosia, o lana tala lea.Ae ui i lea, o le vaega o pisinisi o loʻo atagia mai ai le maualuga o le tau o mea mataʻutia i lenei masina e 48.4%, i lalo 2.4 pasene mai le masina talu ai ma lalo ifo o le 50.0% mo le taimi muamua i lenei tausaga, e faʻaalia ai ua faʻaitiitia le tau o pisinisi.

Ae ui i lea, Xu Tianchen, fai mai o le gaosiga o le PMI e mafai ona siitia teisi ia Setema ona o le maualuga o le vevela e faigofie ma le sapalai o le eletise ma le paleni o manaʻoga e foliga mai e lagolagoina le toe faʻaleleia o le gaosiga.Ae ui i lea, o le toe faʻatumu i fafo ua maeʻa, aemaise o fale faʻatau, mea tau eletise ma isi pisinisi e fesoʻotaʻi ma le malosi o le auina atu i fafo a Saina ua faʻaalia ai le paʻu, ma o le paʻu o manaoga mai fafo o le a toso ifo ai i lalo le PMI i le kuata lona fa.O loʻo faʻamoemoeina o le PMI o le a i lalo ifo o le laina o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia.


Taimi meli: Sep-08-2022