Fa'amama!Ua mou atoa atu le fa'aputuga o va'a koneteina i le Taulaga o Los Angeles/Long Beach

E tusa ai ma a matou faʻamatalaga lata mai: o le tele o pusa container i le Iunaite Setete o Los Angeles/Long Beach uafu uta container ship backlog ua matua mou atu, i le Aso Lua, ua kilia le uafu o Los Angeles po o Long Beach o loʻo faʻatali i vaʻa vaʻa i fafo!

Fa'amama le fa'amaumauga o koneteina-1

O le taimi muamua lea talu mai Oketopa 2020 ua pa'ū le numera o vaʻa faʻatali i le leai.

"Ua maeʻa le faʻapipiʻiina o vaʻa pusa i taulaga o Los Angeles ma Long Beach ma ua oʻo i le taimi e siitia atu ai i se isi vaega o gaioiga," o le tala lea a Kip Louttit, le pule sili o le Marine Exchange o Kalefonia i Saute, i se faʻamatalaga na tuʻuina atu i le aufaasālalau. .

Fa'amama le fa'agata o koneteina-2

Atonu e uma le fa'alavelave i Kalefonia i Saute, ae le o Amerika i Matu.

E 59 va'a container o lo'o fa'atali i fafo o uafu i Amerika i Matu i le taeao o le Aso Lua, aemaise lava i le Talafatai i Sasa'e ma le Fagaloa, e tusa ai ma le su'esu'ega a le va'a a Amerika i fa'amaumauga o nofoaga o le MarineTraffic ma lisi o laina laina.

E oo mai i le taeao o le Aso Lulu, o le taulaga i sasae o Amerika o Savannah sa i ai le tele o laina o vaʻa - 28 o loʻo faʻatali, 11 i Virginia, tasi i Niu Ioka / New Jersey ma le tasi i Freeport, Bahamas.

Fa'amama le fa'agata o koneteina-3

I luga o le Gulf Coast, e ono vaʻa koneteina o loʻo faʻatali i fafo o le taulaga o Houston ma le tasi i fafo atu o le taulaga o Mobile, Alabama.

I le Talafatai i Sisifo, Oakland, Calif., Sa i ai le tele o vaʻa i laina - e iva o loʻo faʻatali, ma le lua o loʻo faʻatali latalata ane i Vancouver, British Columbia.


Taimi meli: Nov-25-2022