Pau mo pauna!Ua fa'atauina le isi kamupani va'a, ma ua folafola e le pule fou e fa'atūina 'kamupani va'a ta'uta'ua i le lalolagi.

E tusa ai ma a matou faʻamatalaga lata mai: Talu ai nei, sa i ai tala fiafia e uiga i le Global Feeder Shipping (GFS), lea na faʻatulagaina le 24th i le vaʻaia o le lalolagi atoa o Alphaliner.O le kamupani na maua ma umia e le AD Ports Group, o le Middle Eastern billionaire!

1

O le AD Ports Group o le a umia le 80 pasene o le Kamupani Va'a a Dubai Global Feeder Shipping (GFS) pe a mae'a le mauaina o le $800m.

I le maeʻa ai o le mauaina, o le a tuʻufaʻatasia auaunaga a le GFS ma SAFEEN Feeders ma Transmar, o isi pisinisi vaʻavaʻa e lua a le AD Ports Group, lea o le a tuʻuina atu faʻatasi le AD Ports Group se vaʻa o vaʻa 35 ma le tuʻufaʻatasia o le 100,000 TEUs, Avea ma Alphaliner's 20th. kamupani va'a tele i luga o le lisi gafatia!

2
3

O le mauaina o le Global Feeder Shipping, o se tagata taalo e sili atu i le 30 tausaga o le poto masani i auaunaga fafaga pusa i Sasaʻe Tutotonu, Asia ma Aferika, o le a maua ai e le AD Ports Group se vaega taua o le maketi faʻaitulagi.

4

O le Global Feeder Shipping o lo'o fa'agaioia va'a container e 25 ma le aofa'i atoa o le 72,964TEU, fa'avasegaina lona 24 i le lalolagi i tulaga o le gafatia, i luma o le RCL, SM Line ma Matson.

5

O le mauaina o le a faʻamalosia ai gaioiga faʻapisinisi a le AD Ports Group ma fesoʻotaʻiga i ana maketi autu ma faʻaleleia atili ana pisinisi faʻatumu, maua ai le tamaoaiga tele o fua e ala i le faʻalauteleina o fesoʻotaiga ma vaʻa, fai mai le AD Ports Group.E le gata i lea, o le mauaina o le a faʻamalosia atili ai le faʻaogaina o le kamupani ma le faʻataʻitaʻiga tautala, faʻafesoʻotaʻi ana maketi autu i le Fagaloa, Initia subcontinent, Sami Ulaula ma Turkey ma aseta autu uafu, e aofia ai Khalifa Port.

E le gata i lea, o le tu'ufa'atasiga o le GFS ma le SAFEEN Feeders 'au'aunaga e iai le avanoa e fa'atupuina ai feso'ota'iga taua.

O le fefaʻatauaʻiga e faʻamoemoe e tapunia i le kuata muamua o le 2023, i lalo o le faʻatagaina o tulafono faatonutonu.O le a tumau pea le pulega a le GFS ma o latou na faavaeina o le a tumau le 20 pasene o sea i le kamupani.

Falah Mohammed Al Ahbabi, taitaifono o le AD Ports Group, fai mai: "O lo matou mauaina o le tele o sea i le GFS, o le tele o tupe teufaafaigaluega i fafo i le talafaasolopito o la matou kamupani, o le a aumaia ai se suiga faasolosolo i le tele o auaunaga matou te ofoina atu ma faʻaleleia atili ai lo matou lalolagi. feso'ota'iga."


Taimi meli: Nov-11-2022