Ia Aokuso, na o Saina ma le Iunaite Setete kamupani vaalele latalata i le 100 folau, le kamupani vaa e faateleina taumafaiga e faasaoina le maketi!

O le aso nei o le aso muamua lea o Aukuso, o le suiga foi lea o le maketi vaalele na valoia e le alamanuia, ae o le maketi o felauaiga i le lalolagi o loʻo faʻavaivai lava!

O le Freightos Baltic Index (FBX), na atiaʻe e Freightos ma Baltic, o se taʻutaʻua i luga o le lalolagi, faʻamauina le isi 3% pa'ū i le vaiaso talu ai, i le $ 6,120 i le FEU.

I nai masina ua tuana'i, o fua faatatau o uta i lona aotelega ua fa'aalia ai le papa i lalo!

fa'amatalaga-1

Ua lipotia mai o Aukuso, o taulaga a Saina, e aofia ai Hong Kong ma Taiwan, na faʻaalia ai le faʻatupulaia o le faʻamalologa o folauga, lea na faʻaumatia ai e Shanghai le 12 pasene o malaga avanoa ia Aokuso, Ningbo, Xiamen ma Shenzhen o tuusaunoaga uma.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le au faʻatau oloa a Amerika, e 95 malaga i le US na faʻaleaogaina ia Aukuso i taulaga i Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Nansha, Xiamen, Qingdao, Tianjin ma Taiwan.

fa'amatalaga-2

"O le faʻatupulaia o numera o vaʻa o loʻo feagai ma faʻatuai i US ports, ma tuʻu ai vaʻa e toe foʻi i Asia e le mafai ona faʻafeiloaʻi a latou malaga faʻatulagaina i totonu," o le tala lea a Alan Baer, ​​Pule Sili o OL USA."O le iʻuga o le faʻateleina o faʻasalalauga gaogao, ua faʻaitiitia le avanoa avanoa ma, mulimuli ane, ua faʻateleina le tau o felauaiga. O le faʻaitiitia o voluma e mafai ona fesoasoani muamua e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o tau, ae, afai e faʻateleina voluma, o avanoa avanoa o le a vave faʻamalosi."

O le fa'aleaogaina ma le fa'apipi'i o le a tumau ai le fola i lalo o tau o uta.Se'i vagana ua fa'amama uma le fa'alavelave, o le a fa'aauau pea ona tu'u atu i tagata fa'atau;Ae paga lea, ua poloka le tafega o fefaatauaiga.

Ole Drury WCI composite index lata mai na tu ile $6,762 ile 40-futu container, 35% i lalo ole maualuga ole $10,377 na ausia ia Setema 2021, ae o loʻo 89% i luga ole 5-tausaga averesi o le $3,574.

fa'amatalaga-3

E ui lava ina faʻaititia le aofaʻi atoa o le siʻitia, o le tau o Los Angeles-Shanghai, Shanghai-Niu Ioka, Rotterdam-Niu Ioka ma Niu Ioka-Rotterdam o loʻo faʻafefeteina i le tulaga o le vaiaso talu ai, ae o le auala Shanghai-Genoa o loʻo faʻaitiitia pea. e 4% ile vaiaso;

Ua faamoemoe Mr. Drury e faaauau pea ona pa'u le faasino igoa i vaiaso a sau.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai a Drury, 100 faʻaleaogaina ua faʻasalalau i le va o vaiaso 31 ma 35 mai le 756 faʻatulagaina folau i luga o auala tetele e pei o le Trans-Pacific, Trans-Atlantic ma Asia-Nordic ma Mediterranean auala, o se faʻaleaogaina fua faatatau e oʻo atu i le 13%

Mai le fa'aleaogaina o va'alele, o le 68 pasene o le a i luga o le itu i sasa'e i luga o le Pasefika auala, tele i le West Coast o le Iunaite Setete.

E tusa ai ma fuafuaga mo le faʻamalolo mo le isi lima vaiaso (31-35 vaiaso), o soʻotaga e tolu ua faʻaleaogaina auala e 76 i le aofaʻi, e aofia ai:

O le 2M alliance na faasilasilaina 30 faaleaogaina

E 25 faʻaleaogaina e le Liki

O le liki OA na faʻasalalau 21 faʻaleaogaina

fa'amatalaga-4

Taimi meli: Au-02-2022