Океан превозот DDP
Воздушен превоз DDP
Експрес

Области на работа

Компанијата започна да се занимава со меѓународна логистика во 2012 година, а по седум години меѓународна логистика, ќе го зголеми прекуграничниот логистички бизнис за е-трговија во 2019 година и ќе може да врши транспорт од врата до врата од Кина до Европа и САД.

околу-1

за нас

се претплатите
pd_le

Логистички случај

Zhejiang Epolar Logistics се трансформира од традиционалниот шпедитер и сега има прекуграничен комплементарен меѓународен композитен тим, кој е запознаен со логистика, платформа, технологија, царински работи и оданочување.

Погледнете го целиот каталог
Сведоштва