Transporti i oqeanit DDP
Transporti ajror DDP
shprehin

Fushat e Punës

Kompania filloi të bëjë logjistikë ndërkombëtare në vitin 2012, dhe pas shtatë vitesh logjistike ndërkombëtare, do të rrisë biznesin e logjistikës së tregtisë elektronike ndërkufitare në vitin 2019 dhe mund të bëjë transportin derë më derë nga Kina në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

rreth-1

rreth nesh

abonohen
pd_le

Rasti i logjistikës

Zhejiang Epolar Logistics transformohet nga transportuesi tradicional i mallrave dhe tani ka një ekip ndërkufitar plotësues ndërkombëtar të përbërë, i cili është i njohur me logjistikën, platformën, teknologjinë, çështjet doganore dhe tatimet.

Shikoni të gjithë katalogun
Dëshmitë