Te'i!!!O le aofa'i o koneteina i taulaga tetele a Amerika ua pa'u i lalo i tulaga maualalo i le taimi o fa'afitauli tau tupe

I le Iunaite Setete, o le vaitau i le va o le Aso faigaluega i le amataga o Setema ma le Kerisimasi i le faaiuga o Tesema e masani lava o le vaitau maualuga mo le felauaiga o oloa, ae o lenei tausaga e matua ese lava.

E tusa ai ma le One Shipping: O uafu i Kalefonia, lea na tosina mai ai faitioga mai le aufaioloa ona o le tele o pusa oloa i tausaga ua mavae, e le o pisi i lenei tausaga, ma e le o aliali mai tulaga masani o pusa i le tautoulu ma le taumalulu.

O le numera o vaʻa o loʻo faʻatali mo le laʻuina i luga o uafu o Los Angeles ma Long Beach i Kalefonia i saute ua paʻu mai le maualuga o le 109 ia Ianuari i le fa i lenei vaiaso.

Italia ile sami DDU5

E tusa ai ma le Descartes Datamyne, o le auʻiliʻiliga o faʻamaumauga a le Descartes Systems Group, o se kamupani faʻapipiʻi sapalai, faʻaulufale mai i totonu o le US na paʻu i le 11 pasene ia Setema mai le tausaga na muamua atu ma le 12.4 pasene mai le masina talu ai.

O loʻo faʻaleaogaina e kamupani vaʻa le 26 i le 31 pasene o latou auala i luga o le Pasefika i vaiaso a sau, e tusa ai ma le Sea-Intelligence.

O le pa'u o uta o uta o lo'o atagia mai i le pa'u tele o tau o felauaiga.Ia Setema 2021, o le averesi o tau o le felauaiga o se atigipusa mai Asia i le Talafatai i Sisifo o le Iunaite Setete sa sili atu i le $20,000.O le vaiaso talu ai, o le averesi o tau i luga o le auala na paʻu i le 84 pasene mai le tausaga na muamua atu i le $2,720.

Italia ile sami DDU6

O Setema e masani lava o le amataga o le vaitau pisi i US ports, ae o le numera o containers mai fafo i le Port of Los Angeles i lenei masina, pe a faatusatusa i le sefulu tausaga talu ai, na sili atu nai lo le 2009 US financial crisis.

O le pa'u o le aofa'i o containers mai fafo ua sosolo atu fo'i i uta o auala ma nofoaafi.

Ua pa'u i le $1.78 le maila le fa'asologa o uta uta a Amerika, e na'o le tolu sene le maualuga nai lo le taimi o fa'afitauli tau tupe i le 2009. Ua fa'atatau e Jpmorgan e mafai e kamupani la'uoloa ona malepe i le $1.33 i le $1.75 i le maila.I se isi faaupuga, afai o le a toe paʻu le tau, o kamupani laʻu oloa e tatau ona laʻu oloa i se gau, ma e mautinoa lava e sili atu le leaga.O nisi o tagata suʻesuʻe e talitonu o lona uiga o le a feagai le pisinisi atoa o loli a Amerika ma se lulu, ma o le tele o kamupani felauaiga o le a tatau ona o ese mai le maketi i lenei taamilosaga o le atuatuvale.

Italia ile sami DDU7

O le mea e sili atu ona leaga, i le tulaga o le lalolagi o loʻo i ai nei, o le tele ma le tele o atunuʻu o loʻo mafanafana faʻatasi nai lo le faʻalagolago i filifili sapalai o le lalolagi.O le mea lena e sili atu ai le faigata o le olaga mo kamupani vaʻa e iai vaʻa tetele.Ona o nei vaa e taugata tele le tausiga, ae o lea e masani ona le mafai ona faʻatumu le uta, o le faʻaaogaina o le tau e matua maualalo lava.E pei o le Airbus A380, o le vaalele lapoʻa tele na muaʻi vaʻaia o le faʻaola o le alamanuia, ae mulimuli ane iloa e le o lauiloa e pei o vaʻalele feololo, sili atu le faʻaleleia o le suauu e mafai ona alu ese ma faʻasalalau nisi nofoaga.

Italia ile sami DDU8

O suiga i uafu i le Talafatai i Sisifo ua atagia mai ai le pa'u o oloa faaulufale mai a Amerika.Peita'i, o lo'o va'aia pe o le a fesoasoani le pa'u tele o oloa mai fafo i le fa'aitiitia o tupe pa'u a Amerika.

Fai mai nisi o tagata su'esu'e, o le pa'u tele o oloa mai fafo mai Amerika, o lona uiga o le a o'o mai le pa'u o le US.Zero Hedge, o se blog blog, e manatu o le a vaivai le tamaoaiga mo se taimi umi.


Taimi meli: Nov-01-2022